Hoppa till innehåll
Fusion
Fusion
  • MAT
    • I FOKUS
    • GUIDER
  • DRYCK
  • ALLA RECEPT
  • OM OSS
  • E-MAGASIN
29 september, 202527 maj, 2022 av ida

Alla reportage


Vill du hitta fler reportage om oväntade blandningar av smaker, råvaror, kulturer eller kanske restaurangvanor? Då har du kommit helt rätt. Nedan hittar ni reportage om både mat, dryck och historierna bakom måltiderna.


Text

Molekylär gastronomi – där vetenskap och matlagning möts

GÄDDA: delikatess i lyon – ratas i sverige

trenddrycken: vad är bubble tea

hon lever med parosmi efter covid

Framtidens mat: MJÖLMASKBURGARE SERVERAD MED ROSTADE SYRSOR

Han Skapar fusion av drinkar

Ljud

Alger – från brygga till tallrik

Julia Hansson reportage

Gdansk genom smaklökarna

Han vill inte blanda restauranger – stammis i 30 år

Rörlig bild

Följ med in i kombuchafabriken

Kocken som skapar restaurangmat av matsvinn

Kategorier Okategoriserade
Hannas kyckling med currysås och ris
Redaktionen tipsar

Om magasinet

Fusion är ett studentmagasin från JMG vid Göteborgs universitet.
Tidningen är en bilaga till Göteborgnu.se.
Ansvarig utgivare är Monica Löfgren Nilsson.
© 2025 Fusion • Byggt med GeneratePress